H3

I bought the 3rd season of Heroes a few days ago. Deffo my favourite series of all time. Enough fantasy in it, but also questions about life which is relevant.

Tomorrow it's back to school.
School.
Right.

Jag är inte direkt nöjd med utbildningen än så länge. Det är för mycket kommunikations problem från Mah's sida. Nästa vecka börjar min praktik-period. 10 dagars praktik. Ska bli kul, men jag är rätt nervös. För nu har jag gått en termin, och förväntas att kunna mer. Men vad har jag egentligen lärt mig? Det känns... jag vet inte. Det känns som att jag inte lär mig tillräckligt.
Fast om man vrider på det, så är det väl som man ska känna? Att man konstant ska törsta efter kunskap. Samtidigt medans man är på ett evigt sökande, så implementerar man de små saker som man snappar upp på vägen. Är jag tillräcklig? Vem kan dömma det? Vem borde dömma det?

Lite goda nyheter:
Jag har klarat mina två första kurser.
Vinter deppen... känns som att jag nästan har klarat mig ur den.
Rannva jobbar på och är superduktig på sin utbildning i Danmark.
Allting är inte helt hopplöst.

Satt och funderade på året. 2010.
Jag har fyllt 25. Farsan fyller 70.  jisses.
Sen även en massa annat också. Jag hoppas att det blir ett bättre år än förra året.

Kanske dags att sova...

zzz

Paramore and coffee

Som fan, Paramore i hörlurarna och en kopp kaffe... tidningsbudet var nyss här och dumpade HD :P

Ne, är fan inte lönt att sova.. lika bra att vara vaken tills man kommer hem vid 15 :) sen jävlar blir det powersovning.

Närmar mig att bli färdig med texten, härligt som fan säger jag bara!

All-nighter

Jahapp
Då sitter man här igen, med en uppsats som ska lämnas in i morgon.
Har märkt att jag presterar bättre under press, men det finns en gräns till hur mycket kroppen orkar. Det känns som att jag nyss passerat den gränsen. Dock har jag inte mycket val, jag ska skriva färdigt den och lämna in den i morgon oavsett om jag har sovit i natt eller ej. Sedan ska jag åka hem och sova 4-5 timmar innan jag ska förbereda mig för att Rannva ska komma hem igen.

Såg New Moon igår med Annika. Riktigt nöjd med att de lyckades hålla sig handlingen i boken,till större del i alla fall..  (ja gott folk, jag gillar Twilight.. spare me the damn sparkling jokes).

Förresten gott folk, häpna. Lyckades äntligen komma ihåg mailadressen och lösenordet för min blogg.  ^^

så, dags att låta pennan glöda.. eller tangentbordet ryka

RSS 2.0